2 min læsningDansk stjerne efter skræmmende uheld: Heldigvis ingen kvalme!

Pernille Harder blev matchvinder for Danmark, men et sammenstød med en finsk forsvarsspiller sendte hende på bænken med en hovedskade.

2 min læsning
Soccer Football - Women's Euro 2022 - Group B - Denmark v Finland - Stadium MK, Milton Keynes, Britain - July 12, 2022 Denmark's Pernille Harder and Finland's Emma Koivisto react and receive medical attention after sustaining an injury REUTERS/Bernadett Szabo

Pernille Harder blev helten for Danmark tirsdag aften, før hun pludselig smed sig på græstæppet kort før tid. Det skete efter en nærkamp med det finske forsvar, hvor danske pandelapper tordnede ind i et finsk hoved.

Chelsea-stjernen vred sig rundt i smerte, før lægerne kom til undsætning. Det tog ikke længe, før der blev markeret fra lægerne, at Harder skulle ud.

Derfor var der efter kampen tvivl om, hvorvidt Danmarks helt store stjerne ville blive klar til den altafgørende kamp mod Spanien lørdag.

Danmark slår Finland – kvartfinaledrømmen lever!

Et par timer efter slutfløjt bekræfter hovedpersonen overfor B.T., at det ikke er helt så slemt, som det ser ud.

Chelsea-stjernen er fortrøstningsfuld, og fortæller, at der ikke har været noget kvalme, der er et af symptomerne på hjernerystelse. Samme optimisme er at finde hos holdets læger.

Ærlig Nadim om ambassadørrolle: Det handler IKKE om penge

– De er også fortrøstningsfulde. Så vi må bare se, hvordan det udvikler sig i løbet af aftenen og i morgen. Det vigtigste var, at jeg gik ud og ikke spillede videre på den, siger Harder og fortæller, at hun forventer at være klar til lørdag.

Danmark spiller den vigtige sidste gruppekamp lørdag aften, hvor mægtige Spanien venter. I skrivende stund spiller Spanien topkamp i Gruppe B mod Tyskland, her står der 2-0 til tyskerne.

Timeline

Notifications

Notifikationer