2 min læsningViborg viste klassen og gav oprykkere forsmag på Superligaen

Viborg FF sejrede med 3-1 i opstartens sidste test mod oprykkerne fra AC Horsens.

2 min læsning
Viborg FF, AC Horsens, Superligaen, VFF-ACH.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Viborg FF og AC Horsens spillede lørdag sidste testkamp mod hinanden, inden der bliver taget hul på Superligaen næste weekend.

Her viste Viborg FF sig værende for stor en mundfuld for de gule oprykkere, og Superligaens syvendeplads fra den forgangne sæson endte med en sejr på 3-1.

Kampens første mål blev scoret efter 23 minutters spil, da hjemmeholdet fra Viborg med hurtigt spil fik kombineret sig igennem i højre side, inden Marokhy Ndione blev spillet fri i dybden og sparkede den sikkert ind til 1-0.

Med 35 minutter spillet kunne Viborg FF så udvide føringen, da et indlæg fra Christian Sørensen fandt vej til feltet. Her fik AC Horsens-midtstopperen James Gomez slet ikke clearet bolden, og endte i stedet med at lægge bolden til rette for Viborgs Clint Leemans, der fra kanten af det lille felt sparkede bolden i mål med den største lethed. 2-0 til Viborg ved pausen.

I anden halvleg var det fortsat Viborg FF, der dominerede kampen. Med 65 minutter spillet byttede Clint Leemans og Christian Sørensen roller, og førstenævnte fandt Viborg-backen med en tilbagelægning i feltet, som Christian Sørensen sparkede fladt ind i målet ved fjerneste stolpe. 3-0.

I kampens døende minutter fik AC Horsens reduceret, da Viborg FF’s Clint Leemans slet ikke kom frem til bolden på den centrale midtbane. I stedet slog oprykkerne kontra mod Viborg-målet, og efter en afslutning på stolpen røg bolden ud til AC Horsens endnu en gang, og så stod der ellers 3-1, hvilket også blev kampens resultat.

Se listen: Sommerens til- og afgange i Superligaen

Efterfølgende spillede de to klubber en tredje halvleg, hvor der var spilletid til flere af reservespillerne.

Viborg FF åbner sæsonen som de sluttede, når de den 17. juli tager imod AaB og klubbens forhenværende cheftræner, Lars Friis.

For AC Horsens’ vedkommende får de sig lidt af en ilddåb, når de den 17. juli gæster de danske mestre F.C. København i Parken.

Timeline

Notifications

Notifikationer