2 min læsningAC om skifte: Barndomsdrøm at spille for Barca

Andreas Christensens skifte til FC Barcelona blev endeligt officielt torsdag. Nu sætter den danske landsholdsforsvarer sine første ord på skiftet.

2 min læsning
Andreas Christensen har drømt om at skifte til sin nye klub, FC Barcelona.
Foto: REUTERS/Albert Gea.

Andreas Christensen satte pen til papir torsdag og kan nu kalde sig FC Barcelona-spiller. Dermed går en drøm i opfyldelse for den 26-årige dansker.

Da han var en lille dreng, skrev han nemlig nogle bestemte ord ned på et stykke papir.

– Da jeg var otte år gammel, skrev jeg ned på et stykke papir, at min drøm var at spille for Barca, siger Andreas Christensen på pressemødet i forbindelse med sin præsentation for Blaugrana torsdag i følge klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Jeg er kommet til Barcelona for at vinde trofæer. Det er mit hovedmål.

Andreas Christensen bliver med skiftet den anden dansker i den catalanske storklub, der også råder over landsholdskollegaen Martin Braithwaite.

Langt om længe: “AC” bliver præsenteret i FC Barcelona – se det her!

Selvom det altså er en af de europæiske giganter Andreas Christensen skifter til, går han efter at blive fast mand.

– Mit mål er at spille hver uge. Der er en sund konkurrence, og der er nogle dygtige spillere på holdet. Jeg ser frem til at starte arbejdet med mine nye holdkammerater, siger midtstopperen og fortsætter:

– Jeg tror, jeg kommer til at passe godt ind i måden, Barca spiller. Den måde, FC Barcelona spiller, er den, jeg føler mig mest komfortabel med. Jeg kan ikke på, at sæsonen starter og at spille for dette hold, fordi jeg ved alt om, hvad det er i stand til at opnå.

PORTRÆT: FC Barcelona – Mere end en klub

Andreas Christensens kontrakt med FC Barcelona gælder for de næste fire år. Første mulige kamp for klubben i LaLiga bliver lørdag den 13. august hjemme på Camp Nou, hvor Rayo Vallecano kommer på besøg.

Timeline

Notifications

Notifikationer