1 min læsningOfficielt: Italienske mestre henter kontraktløs angriber i Liverpool

AC Milan har skrevet under på en fireårig kontrakt med den tidligere Liverpool-angriber.

1 min læsning

AC Milan blev italienske mestre i seneste sæson. Det var Zlatan Ibrahimovic’ erklærede mål for ‘Rossoneri’, og den svenske superstjernes kontrakt i den norditalienske klub er siden udløbet.

Samtidig går der rygter om, at Rafael Leao kan skifte klub denne sommer. En afgang for begge offensive profiler vil utvivlsomt efterlade en udhulet AC Milan-offensiv, men det er der nu rådet bod på.

På sin hjemmeside meddeler den norditalienske klub, at man har sikret sig Divock Origi, der denne sommer havde kontraktudløb i Liverpool.

Den 27-årige angriber har skrevet under på en fireårig kontrakt med de italienske mestre.

Den store belgier har haft en stor tid i England som super-sub, men i den seneste sæson er det blot blevet til syv Premier League-optrædender for angriberen.

Efter mislykket Mbappé-tilgang: Ham her går Real Madrid nu efter

Mange Liverpool-fans vil glædeligt huske tilbage på Origi’s mål i Champions League-finalen, der var med til at sikre en 2-0 sejr over Tottenham, men siden er belgierens tid på banen blevet reduceret.

Nu går Divock Origi ind i AC Milan-lejren, hvor Simon Kjær netop har gjort træningscomeback. Den danske midtstopper holder godt øje med sine tal, så genoptræningen forløber som den skal. Det kan du læse mere om her.

Timeline

Notifications

Notifikationer