1 min læsningNy PSG-træner åbner for spillerafgange og kommenterer på Neymars fremtid

Christophe Galtier blev tirsdag præsenteret som ny PSG-manager, og han har en klar idé om, hvad der skal ske med Neymar.

1 min læsning
Angel di Maria skifter til Juventus
Foto: REUTERS/Christian Hartmann

Paris Saint-Germain annoncerede fyringen af Mauricio Pochettino ved middagstid tirsdag. Omtrent et par timer senere præsenterede den franske storklub en ny mand ved roret – Cristophe Galtier.

Den 55-årige manager har allerede fra start lagt fast, at han er parat til at straffe alle spillere. Derudover åbner Galtier også for, at nogle af de store stjerner kan forlade klubben.

– Jeg er en meget krævende træner, men jeg vil også have glade spillere. Gennem hårdt arbejde og gode relationer vil jeg sørge for, at vi har glade spillere – på og udenfor banen, siger Galtier og fortsætter.

– For at opnå en trup med god stemning tror jeg, at vi bliver nødt til at reducere truppens størrelse. Spillere, der ikke kommer i kamp, er ikke tilfredse, fortæller den nyslåede PSG-træner på pressemødet.

I de seneste dage har der været forlydender om, at Neymar kan forlade Paris Saint-Germain i løbet af denne sommer. Meldingen fra Galtier er dog knap så skarpt skåret.

– Jeg vil have Neymar til at blive her hos os. Han er verdensklasse. Alle trænere i verden vil have topspillere som ham. Jeg har allerede klare idéer omkring min plan med Neymar her i PSG, fortæller Galtier.

Paris Saint-Germain åbner denne sæson 31. juli mod Nantes i Trophee des Champions, der kan sidestilles med engelske Community Shield, hvor pokalvinderne mødes med ligavinderne.

Timeline

Notifications

Notifikationer