1 min læsningDen nye PSG-træner om de mange stjerner: Jeg må straffe enhver

Christophe Galtier er tirdsag blevet præsenteret som ny cheftræner i PSG, blot få timer efter fyringen af den nu forhenværende PSG-træner, Mauricio Pochettino.

1 min læsning
PSG, PSG ny træner, Christophe Galtier, Messi, Neymar, Mbappé.
Foto: Benoit Tessier/Reuters/Ritzau Scanpix

Christophe Galtier er tirdsag blevet præsenteret som ny cheftræner i PSG, og journalisterne på pressemødet har ikke givet ham meget tid til at lande.

Et af de første spørgsmål til de nykårede cheftræner gik således på, hvordan han forholder sig til ‘omklædningsrummet’ og de mange egoer i den stjernespækkede klub – et omklædningsrum, som den nu forhenværende træner Mauricio Pochettino angiveligt havde svært ved at kontrollere.

– Vi har at gøre med spillere, som gerne vil vinde. Jeg har før været i omklædningsrum med mange egoer.

– Det første jeg kommer til at gøre, er at snakke med dem. Men jeg kommer også til at pålægge dem et ansvar. Vi har et fælles projekt uden kompromiser. Jeg vil observere og lytte.

Slutteligt får den tidligere Nice-træner også lige spillet med musklerne og sendt en advarsel til den mange PSG-stjerner:

– Jeg ved, at jeg har ledelsen fulde opbakning til at straffe enhver spiller, lød det fra Christophe Galtier på pressemødet ved hans præsentation.

Lionel Messi, Kylian Mbappé, Neymar og resten af stjerne i den franske hovedstad kan altså godt tage sig i agt for den nye cheftræner.

Officielt: Paris Saint-Germain henter ny manager fra ligakonkurrent

Christophe Galtier var i seneste sæson chef hos sydfranske Nice, der med Kasper Dolberg på holdet sluttede på femtepladsen i Ligue 1.

Timeline

Notifications

Notifikationer