1 min læsningMarseille præsenterer Sampaoli-erstatning

Igor Tudor bliver manden, der skal tage over for Jorge Sampaoli i Olympique Marseille fra den kommende sæson.

1 min læsning
Soccer Football - Serie A - Udinese v Inter Milan - Dacia Arena, Udine, Italy - May 4, 2019 Udinese coach Igor Tudor reacts during the match REUTERS/Daniele Mascolo

Efter Jorge Sampaolis fratræden fra Marseilles manager-sæde i sidste uge, kan klubben nu løfte sløret for, hvem der bliver argentinerens efterfølger.

Den franske storklub offentliggjorde i dag, at det bliver kroaten Igor Tudor, der fra den kommende sæson skal stå i spidsen for de nidobbelte franske mestre.

Den 44-årige har skrevet under på en to-årig kontrakt med den franske sværvægter og bliver altså manden, der skal forsøge at føre Marseille til sit første mesterskab siden 2010. Og i Marseille ser man også frem til samarbejdet.

– Jeg tro, vi har fundet, hvad vi har brug for i Igor Tudor, og det er med glæde, jeg kan byde ham velkommen til klubben. Igor er en hårdkæmpende mand, som han også har demonstreret i gennem hans karriere både som spiller og som træner, fortæller Marseille-ejer, Frank McCourt til klubbens hjemmeside.

Medie: Nu har Christian Eriksen valgt sin nye klub

I den forgangne sæson formåede Tudor at placere Hellas Verona på en fornem niendeplads. Kun ni point fra en syvendepladsen, der ville give adgang til europæisk fodbold.

Marseille sluttede sidste sæson på Ligue-1’s andenplads med 15 point op til den helt store konkurrent, Paris Saint Germain.

Timeline

Notifications

Notifikationer