2 min læsningKvindelandsholdet aflyser alle aktiviteter efter grusom hændelse i København

Det danske kvindelandshold skulle efter planen afholde presseaktiviteter i lufthavnen mandag inden afrejse til England, hvor EM-slutrunden starter på onsdag. Disse aktiviteter er nu blevet aflyst, da spillerne er alt for berørte af den forfærdelige hændelse i Field's søndag. Det melder DBU.

2 min læsning
Lars Søndergaard
Landstræner Lars Søndergaard kalder Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

EM i kvindefodbold står snart for døren, da værtslandet England onsdag den 6. juli spiller åbningskamp på Old Trafford mod Østrig.

I den turnering er det danske landshold som bekendt også med, og i den forbindelse flyver Kvindelandsholdet mandag mod London, hvor man i lufthavnen skulle have udført en række presseaktiviter.

Alt dette er dog blevet aflyst efter det søndagens grusomme angreb i København, hvor flere mennesker har mistet livet i shoppingcentret Field’s.

Det oplyser DBU nu på Twitter.

Her har landstræner Lars Søndergaard desuden knyttet en kommentar til den forfærdelige hændelse, der har berørt de danske landsholdsspillere dybt.

– Hele holdet og staben omkring Kvindelandsholdet er meget berørte af de forfærdelige hændelser søndag aften. På dage som disse mærker man virkelig, at der er ting, som er vigtigere og større end fodbold. Alle vores tanker går til ofrene og pårørende, siger Lars Søndergaard i en meddelelse på Twitter.

Danmark fik ærgerlig EM-optakt med et nederlag til Norge

Ved EM-slutrunden, der afholdes i England fra den 6. til den 31. juli, er Danmark havnet i Gruppe B sammen med Tyskland, Spanien og Finland.

Disse kampe spilles på Brentford Community Stadium i London og på Stadium MK i Milton Keynes.

Timeline

Notifications

Notifikationer