1 min læsningEverton-ikon takker af: Det har været utrolig svært

Duncan Ferguson stopper som assistenttræner i Everton for at følge sin drøm om selv at blive manager.

1 min læsning
Soccer Football - Premier League - Watford v Everton - Vicarage Road, Watford, Britain - May 11, 2022 Everton assistant coach Duncan Ferguson on the pitch before the match Action Images via Reuters/Matthew Childs EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Efter 273 kampe som spiller og efterfølgende otte år som førsteholdstræner i Everton siger Duncan Ferguson nu farvel til sin hjerteklub for at tage det næste skridt i hans træner karriere. Det kan klubben i dag fortælle på deres hjemmeside.

Ferguson forlader klubben med håbet om at etablere sig som manager efter at have arbejdet under syv forskellige managers i Everton – herunder navne som Carlo Ancelotti, Frank Lampard og Rafael Benitez. Og beslutningen har heller ikke været nem for den 50-årige skotte.

– Det har været en stor beslutning for mig. En utrolig svær en, men jeg er nødt til at komme videre for at tage det næste skridt i min karriere, fortæller Ferguson til klubbens hjemmeside og fortsætter.

– At være midlertidig manager har givet mig selvtillid til at træde ind i managerrollen, fortæller den 50-årige, som af to omgange har måtte træde til som midlertidig manager i Liverpool-klubben.

Everton mister endnu en angriber – denne gang til en tyrkisk klub

Som spiller spillede Ferguson i Everton af to omgange, hvor det blev til 73 mål i hans 273 kampe for klubben, hvori han også bar anførerbindet under tre forskellige managers.

Ferguson blev i 2011 hyldet som for sine præstationer for klubben, da han blev optaget som Everton Giant og søger altså nu nye græsgange som manager.

Timeline

Notifications

Notifikationer