2 min læsningSuperliga-profil har udenlandske bejlere: Klart noget, jeg vil være åben over for

Randers FC-profilen rygtes til fornemme adresser i udlandet, og han er langt fra afvisende overfor et skifte.

2 min læsning
Stephen Odey, Randers FC, Celtic, Rangers, Superligaen.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Transfervinduet er så småt ved at folde sig ud, efter klubberne fra de større ligaer i udlandet i stigende grad vender tilbage fra ferie.

En af dem, der er kommet på raderen hos nogle af de udenlandske klubber, er Randers FC’s 24-årige nigerianer, Stephen Odey.

Han er således er blevet sat i forbindelse med de to skotske storklubber, Celtic og Rangers, denne sommer.

Med 14 dage til sæsonstart, er den målfarlige Randers-angriber ikke afvisende overfor interessen fra de to klubber – der skal dog noget konkret på bordet, før han for alvor gider at forholde sig til det.

– Det er store klubber, og det er klart, at det er noget, som jeg vil være åben over for. Men jeg er i Randers FC, og det er lige nu det eneste, der betyder noget. Så længe, jeg ikke har været præsenteret for noget konkret, vil jeg som sagt ikke lade mig forstyrre af det, lyder det fra Stephen Odey til Randers Amtsavis.

Randers-profilen tilføjer desuden også, at hvis den rigtige klub kommer, har Randers FC ikke andre muligheder end at lade ham gå.

Sportsdirektør bekræfter: Arbejder på at få solgt Randers-profil

Den nigerianske angriber blev det dyreste indkøb i Randers FC’s historie, da de i efteråret smed et sted mellem fem og syv millioner kroner for ham. Her blev han udstyret med en kontrakt frem til sommeren 2024.

Stephen Odey står noteret for 13 mål i 32 kampe for Randers FC, hvor han var lejet ud til inden aftalen blev gjort permanent i efteråret.

Timeline

Notifications

Notifikationer