1 min læsningMedie: United viser interesse for endnu en spiller – stor rift om underskriften

Paulo Dybala er kontraktløs, og nu skulle Manchester United have meldt sig på banen - men der er hård konkurrence om argentinerens underskrift.

1 min læsning
Manchester United, Paulo Dybala, Juventus, Inter, Premier League, Arsenal, Christian Eriksen, Ronaldo.
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Både Frenkie de Jong og Christian Eriksen rygtes til Manchester United denne sommer, og nu skulle den engelske traditionsklub have taget kontakt til endnu en midtbanespiller – omend en mere offensiv en af slagsen. Det skriver The Mirror.

Der skulle her være tale om den tidligere Juventus-stjerne Paulo Dybala, der valgte at lade sin kontrakt med Torino-klubben løbe ud denne sommer.

Paulo Dybala gør sig primært på den offensive midtbane, ligesom Christian Eriksen har gjort det førhen i karrieren – historien melder dog intet om, hvorvidt det kunne få indflydelse på danskerens mulige skifte.

The Mirror skriver videre, at Manchester Uniteds interesse i Dybala skyldes, at Cristiano Ronaldo fortsat ønsker at forlade klubben, og at man derfor leder efter erstatninger til offensiven – der kan dog næppe være tale om en én-til-én-erstatning.

Medie: Her er Ronaldos afløser i Manchester United

Manchester United er dog langt fra ene om at jagte den 28-årige stjernes signatur.

Således bliver Arsenal også meldt ind i kapløbet sammen med Tottenham, Inter og Napoli. Især Inter har længe været meldt som favoritterne til at løbe med Paulo Dybalas underskrift.

Den argentinske stjerne skiftede til Juventus fra Palermo i 2015, men efter syv år i klubben, skal han nu finde sig en ny arbejdsgiver.

Timeline

Notifications

Notifikationer