1 min læsningMedie: Salah var tæt på at skifte til konkurrent

Liverpool kunne for nyligt dele nyheden om, at man havde forlænget med Mohamed Salah - men ifølge et engelsk medie, var den egyptiske stjerne tæt på at skifte til en konkurrent i stedet.

1 min læsning
Mohamed Salah, Liverpool, Chelsea, Salah løn.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Forhandlingerne mellem Mohamed Salah og Liverpool gik både højt og længe, inden Champions League-finalisterne fredag kunne glæde klubbens fans med nyheden om, at man havde forlænget med den egyptiske stjerne.

Nu skriver mediet The Sun, at selvom det hele endte lykkeligt for Liverpool og Mohamed Salah, så var den egyptiske stjerne millimeter fra at skifte til en Premier League-konkurrent.

Her skulle Chelsea nemlig have stået klar til at indfri Mohamed Salahs lønkrav, og den vævre angriber selv var angiveligt indstillet på at skifte.

The Sun skriver videre, at det var den nye Chelsea-ejer, Todd Boehly, der var klar til at opfylde den egyptiske målmagers kontrakt.

Derudover melder mediet, at Liverpool var villige til at overveje et bud, hvis det lød på mere end 500 millioner kroner, da Mohamed Salah forinden forlængelsen blot havde et år tilbage af kontrakten.

Salahs vilde statistikker: Her er, hvad Liverpool betaler den egyptiske troldmand for

Det opsigtsvækkende skifte blev dog aldrig til noget, og Liverpool valgte i stedet at springe rammerne for, hvad de har været vant til at give sine spillere i løn. Således skulle Mohamed Salah nu få lige knap 3,5 millioner kroner om ugen.

Chelsea rådede over Mohamed Salah fra begyndelsen af 2014 til sommeren 2016. Det blev dog aldrig den store succes, og de to og et halvt år bød i stedet på flere lejeophold for egypteren.

Mohamed Salahs nye kontrakt løber frem til sommeren 2025.

Timeline

Notifications

Notifikationer