1 min læsningTre FCK’ere døjer med skader: Thorup giver opdatering

Carlos Zeca, Khouma Babacar og Akinkunmi Amoo sidder alle ude med skader - FCK's cheftræner, Jess Thorup, uddyber, hvor langt de hver især er i forløbet.

1 min læsning
Carlos Zeca, Khouma Babacar, Akinkunmi Amoo, FCK, Jess Thorup, Superligaen.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Da F.C. København lørdag satte et profilfattigt Feyenoord-mandskab noget så eftertrykkeligt på plads, var det uden flere af klubbens større navne.

Hverken anfører Carlos Zeca eller vinterindkøbene Khouma Babacar og Akinkunmi Amoo, var med til storsejren over det den hollandske traditionsklub, da de alle tre sider ude med skader.

I kølvandet på kampen giver FCK-cheftræner Jess Thorup derfor en opdatering på, hvordan det står til med de tre profiler.

– I dag så vi bort fra nogle, der endnu ikke er helt klar, men Babacar og Zeca er på vej tilbage. Med hensyn til Zeca har vi aftalt med sundhedssektoren, at han træner fuldt med, men at han ikke skal spille kamp hernede, men først når vi skal i gang med reservekampe, lyder det fra Jess Thorup til FCK’s hjemmeside inden han knytter en kommentar til Akinkunmi Amoos situation:

– Desværre har Amoo fået en forstrækning, som vi håber ikke er alt for slem, men ellers ser det fint ud hernede.

FCK sender advarsel til resten af Superligaen: Udraderede hollandsk storklub

Mens Carlos Zeca pådrog sig en korsbåndsskade helt tilbage i begyndelsen af oktober, blev Khouma Babacar i slutningen af forrige sæson opereret for en skade, som han altså nu er på vej tilbage fra.

Hvad angår den unge Akinkunmi Amoo, er skaden forholdsvis ny.

Timeline

Notifications

Notifikationer