2 min læsningEverton henter gratis forsvarsspiller hos PL-nedrykker

Everton har lørdag præsenteret James Tarkowski, der kommer til klubben på en fri transfer.

2 min læsning
Everton henter James Tarkowski på en fri transfer
Foto: evertonfc.con

Everton har lørdag bekræftet, at man har sikret sig den 29-årige James Tarkowski.

Det er den engelske traditionsklubs første signing denne sommer, hvor man endda har undgået at skulle finde checkhæftet frem.

James Tarkowski kommer således til klubben på en fri transfer fra Evertons tidligere konkurrenter i nedrykningsspillet i Premier League, Burnley.

Den erfarne midtstopper er blevet udstyret med en kontrakt frem til sommeren 2026.

Tarkowski rykkede i den forgangne sæson ned fra Premier League sammen med resten af Burnley, hvilket med al sandsynlighed har spillet en rolle i forsvarsspillerens beslutning.

Den 29-årige englænder står noteret for to landskampe, og derudover nåede han 194 Premier League-kampe i løbet af sine mere end seks år i Burnley.

Officielt: United-keeper tager en tørn hos Premier League-oprykker

Til trods for Evertons katastrofale sæson, hvor man med nød og næppe reddede sig endnu et år i Premier League, fortæller Tarkowski, at han er kommet til klubben for at vinde trofæer.

– Jeg er virkelig glad for skiftet til Everton. Det er en kæmpe klub. Jeg ser virkelig frem til de kommende år, og jeg er meget taknemmelig for den mulighed, jeg har fået.

– Jeg er en ambitiøs person. Jeg vil opnå ting, jeg vil vinde ting, og jeg er kommet her for at få succes, siger han til klubbens hjemmeside.

Everton sluttede som nummer 16 i den forgangne Premier League-sæson, blot to pladser over Burnley, der nu skal spille i den næstbedste engelske række efter sommerferien.

Timeline

Notifications

Notifikationer