2 min læsningJacob Rinne bekræfter skifte: Derfor valgte jeg Saudi-Arabien

Længe har der været forlydender om, hvor karrieren skulle fortsætte for Jacob Rinne. Nu bekræfter den svenske keeper selv, at det er i Saudi-Arabien.

2 min læsning
AaB's målmand Jacob Rinne skød og brændte AaB's første straffespark i 3F Superliga Conference League Playoff kampen mellem AaB og Viborg FF på Aalborg Portland Park, søndag den 29. maj 2022.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Jacob Rinne har i en lang periode været kædet sammen med et skifte til Saudi-Arabien. Nu bekræfter hovedpersonen selv, at han fremover skal spille under varmere luftlag.

Overfor Aftonbladet fortæller Jacob Rinne, at saudiarabiske Al-Fateh er hans fremtidige arbejdsgiver.

I sidste sæson sluttede Al-Fateh lige midt i den bedste saudiarabiske liga. Klubben endte som nummer otte i ligaen, der tæller 16 hold.

Efter fem år i Aalborg forlod den svenske keeper AaB, da kontrakten udløb denne sommer, og udlandsdrømmene igen trak. Rinne forklarer selv, hvorfor valget er faldet på Saudi-Arabien.

– I januar kunne jeg forhandle med andre klubber. Der har formentlig været nogle gode klubber fra gode ligaer iblandt, men til sidst kunne ingen slå Al-Fateh. Det var et tilbud, jeg simpelthen ikke kunne takke nej til, siger den svenske målmand til Aftonbladet.

– Det er den bedste liga i Mellemøsten, og så har økonomien selvfølgelig også spillet en væsentlig rolle, fortæller Rinne.

Flere kulturbærere har forladt AaB – nu skal hierarkiet falde på plads

Selv husker den svenske keeper tilbage på tiden i AaB, som en fantastisk tid hvor han udviklede sig meget.

– Det har været godt. Jeg har spillet en masse og været i et fantastisk miljø. Min familie og jeg har nydt det meget, og jeg har fået to børn, mens jeg har boet der. Gennem kontinuerlig spilletid i fem år er jeg blevet en bedre og mere sikker målmand, siger Rinne.

Den 29-årige målmand nåede 168 kampe i AaB-trøjen, hvor det blev til 50 clean sheets.

Timeline

Notifications

Notifikationer