1 min læsningFlere medier: Tottenham og Everton er nået til enighed

Flere engelsker medier beretter nu, at Tottenham er nået til enighed med Everton, og brasilianske Richarlison bliver dermed Antonio Contes fjerde signing denne sommer.

1 min læsning
Richarlison, Tottenham, Everton, Richarlison pris, Tottenham henter Richarlison, Premier League, transfer.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Blandt andre Sky Sports og The Athletic beretter nu, at Tottenham og Everton er nået til enighed om en transfer, der sender brasilianske Richarlison til Nordlondon.

Aftalen skulle angiveligt være kommet i hus sent onsdag, og ifølge The Athletic bliver lægetjekket allerede foretaget i dag – Sky Sports melder, at lægetjekket kommer til at foregå i løbet af de kommende dage.

Dermed står den 25-årige brasilianer til at blive Tottenhams fjerde indkøb denne sommer, hvor Fraser Forster, Ivan Perisic og Yves Bissouma allerede er blevet hentet til klubben.

The Athletic mener at kende til overgangssummen, der ifølge dem lyder på 50 millioner pund, svarende til lidt mere end 430 millioner kroner. Derudover kan prisen stige med 85 millioner kroner ydereligere gennem diverse klausuler.

Richarlision skiftede fra Watford til Everton tilbage i 2018, og det er siden blevet til 53 mål i 152 kampe for den brasilianske angriber.

Journalist: PSG henter portugiser for 300 millioner kroner

Det skulle især være ønsket om at teste sig af på en højere hylde og kampe i Champions League, der har overbevist den brasilianske landsholdsspiller om skiftet.

Tottenham skulle desuden også være tæt på at kunne hente endnu en spiller – denne gang i FC Barcelona. Det kan du læse mere om HER.

Timeline

Notifications

Notifikationer