3F Superligaen

Dreyer vil væk: Håber på afklaring i denne uge

Anders Dreyer er klar på et permanent skifte væk fra Rubin Kazan, selvom danskeren stadig har mulighed for suspendering af kontrakten indtil næste år.

Anders Dreyer og træner Bo Henriksen, FC Midtjylland Semifinalekampen i Sydbank Pokalen mellem FC Midtjylland og Vejle Boldklub, i Herning onsdag d. 4. maj 2022. (Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix)

Anders Dreyer kom til FC Midtjylland fra Rubin Kazan i foråret, da spillere på kontrakt i russiske klubber fik muligheden for at få suspenderet deres kontrakter. Nu har spillerne fået mulighed for forlængelse af suspenderingen indtil 2026, men Dreyer har ikke i sinde at udnytte muligheden.

Danskeren er klar til et permanent skifte fra den russiske klub, hvor hans kontrakt først udløber i sommeren 2026. Det fortæller han i et interview til Herning Folkeblad.

– Jeg vil helst sælges permanent til en klub nu. Men hvis det ikke kan lade sig gøre, må jeg jo blive lejet ud igen i de der 12 måneder, FIFA har givet mulighed for, fortæller Dreyer til Herning Folkeblad.

Den 24-årige håber desuden på en snarlig afklaring, men kan ikke give nogen præcise tidspunkter på, hvornår en aftale kan være på plads.

Medie: FCM duellerer med storklub om dansk landsholdsbobler

– Jeg håber på, at vi finder ud af noget i slutningen af ugen. Men det kan også sagtens trække længere ud. Jeg ved det ikke endnu, fortæller Dreyer til avisen.

Dreyer har imponeret i Superligaen i det halve år, det er blevet til i denne omgang, hvor han har stået for otte mål og otte assists for midtjyderne. Tiden må vise, om danskeren kunne finde på at blive i Danmark, eller om udlandet igen kalder.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P