1 min læsningSøn af svensk legende ophæver i Rusland

Jordan Larsson, der er søn af den tidligere svenske landsholdsangriber Henrik Larsson, har fået ophævet sin kontrakt med Spartak Moskva.

1 min læsning
Jordan Larsson får ophævet sin kontrakt i russiske Spartak Moskva
Foto: REUTERS/Maxim Shemetov.

Henrik ‘Henke’ Larsson scorede mange mål som angriber for Sverige og også klubber som FC Barcelona, Manchester United og Celtic. Hans 25-årige søn, Jordan Larsson, er også angriber og var indtil nu på kontrakt i den russiske storklub Spartak Moskva.

Den kontrakt er nu blevet ophævet efter fælles beslutning. Det oplyser klubben i et opslag på twitter.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Jordan Larsson er i Allsvenskan-klubben AIK Stockholm netop nu, da han fik sin kontrakt annulleret i april på grund af krigen i Ukraine og tog til den svenske hovedstadsklub. Han skulle være vendt tilbage til Spartak Moskva 1. juli. Men det bliver nu ikke til noget. Dermed er den svenske angriber fri til at finde en ny klub, uden der skal betales transfer.

Anders Dreyer afviser ikke FCM og FCK: Har talt med Hjulmand om VM

Det var i Helsingborg, hvor Jordan Larsson slog igennem og sidenhen skiftede til hollandske NEC Nijmegen. Herefter gik turen hjem til Sverige og IFK Norrköping, inden han skiftede til Spartak Moskva. Det blev til 83 kampe og 27 mål i Spartak Moskva for Jordan Larsson.

Herunder kan du se opslaget fra Spartak Moskva på twitter 👇🏼👇🏼

Timeline

Notifications

Notifikationer