1 min læsningRanders med storsejr i første test

Randers FC vandt søndag sin første træningskamp inden sæsonstarten. Holdet kom ellers bagud mod Helsingør, men fik vendt tingene og endte med at vinde stort.

1 min læsning
Stephen Odey scorede Randers FC's første mål imod Helsingør FC.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.

Søndag var det Randers FC’s første træningskamp i opstarten til den nye sæson. NordicBet Liga-holdet Helsingør FC var på besøg, og det endte med en storsejr til favoritterne fra Randers på 6-2.

Det startede ellers bedst for gæsterne fra Helsingør, som bragte sig i front med 0-1 på mål af Tonni Adamsen efter tyve minutters spil.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Men så kom Randers FC i gang. På de 25 minutter, der var til pausen, satte de blåblusede et comeback sammen, der bragte dem i front ved pausen med 3-1. Målene stod Stephen Odey, Hugo Andersson og Frederik Lauenborg for.

I anden halvleg blev cifrene de samme. Denne gang udbyggede Randers dog i første omgang føringen til 4-1 i første minut af halvlegen, hvorefter Helsingør fik reduceret til 4-2 i samme minut. Derefter trak Randers dog fra, da de fik scoret to mål til slutresultat 6-2. Målscorerne i anden halvleg fremgår ikke.

Overblik: Sådan gik det superligaholdene i lørdagens træningskampe

Alt i alt en god begyndelse på træningsopstarten for Randers FC, der spiller sin første kamp i sæsonen ude mod FC Midtjylland den 15. juli klokken 19.00. Kampen kan ses på TV3 Sport.

Timeline

Notifications

Notifikationer