Randers med storsejr i første test

Randers FC vandt søndag sin første træningskamp inden sæsonstarten. Holdet kom ellers bagud mod Helsingør, men fik vendt tingene og endte med at vinde stort.

Stephen Odey scorede Randers FC's første mål imod Helsingør FC.

Søndag var det Randers FC’s første træningskamp i opstarten til den nye sæson. NordicBet Liga-holdet Helsingør FC var på besøg, og det endte med en storsejr til favoritterne fra Randers på 6-2.

Det startede ellers bedst for gæsterne fra Helsingør, som bragte sig i front med 0-1 på mål af Tonni Adamsen efter tyve minutters spil.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Men så kom Randers FC i gang. På de 25 minutter, der var til pausen, satte de blåblusede et comeback sammen, der bragte dem i front ved pausen med 3-1. Målene stod Stephen Odey, Hugo Andersson og Frederik Lauenborg for.

I anden halvleg blev cifrene de samme. Denne gang udbyggede Randers dog i første omgang føringen til 4-1 i første minut af halvlegen, hvorefter Helsingør fik reduceret til 4-2 i samme minut. Derefter trak Randers dog fra, da de fik scoret to mål til slutresultat 6-2. Målscorerne i anden halvleg fremgår ikke.

Overblik: Sådan gik det superligaholdene i lørdagens træningskampe

Alt i alt en god begyndelse på træningsopstarten for Randers FC, der spiller sin første kamp i sæsonen ude mod FC Midtjylland den 15. juli klokken 19.00. Kampen kan ses på TV3 Sport.