2 min læsningKlopp hylder spiller: Intet kunne have ladet sig gøre uden ham

Jürgen Klopp holder sig ikke tilbage, da han bliver bedt om at forholde sig til Liverpools kaptajn.

2 min læsning
Jürgen Klopp, Liverpool, Premier League, Jordan Henderson.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Jordan Henderson er sjældent den første, anden eller tredje Liverpool-spiller, snakken typisk falder på – og nok heller ikke den fjerde.

Der er mere iøjnefaldende spillere såsom Mohamed Salah, Luiz Diaz, Thiago Alcantara og mange, mange flere.

Alligevel står Jordan Henderson noteret for 448 kampe i Liverpool-trøjen gennem de seneste 11 år, og så er han tilmed klubbens kaptajn.

Nu har Liverpool udgivet en dokumentar om den til tider oversete Liverpool-anfører, og hverken holdkammerater, stabsmedlemmer eller manager Jürgen Klopp holder tilbage med at rose den 32-årige englænder.

Især den tyske manager er begejstret for sin anfører.

– Han har fart og han har udholdenhed, så han kan løbe for evigt. Hans defensive evner er gode og hans offensive evner er virkelig gode; Opmærksomhed, overblik, pasninger.

– Intet af det vi har opnået de seneste få år havde været muligt uden ham. Så simpelt er det. Der er så mange vigtige ting, som man gør i løbet af en hel sæson for at holde en gruppe sammen – for at få en gruppe igennem en svær periode – og han er fantastisk til det.

– Han er anfører på mit hold, fordi han var anfører, da jeg kom til klubben – og jeg så ingen grund til at ændre på det, hvilket nok er det største kompliment. Han bidrager med alt det man skal bruge for at lede et fodboldhold, lyder det fra Jürgen Klopp.

Medie: Ronaldo er ikke til salg

Jordan Henderson blev hentet til Liverpool fra Southampton i 2011, og hans kontrakt løber fortsat tre år endnu.

I den forgangne sæson står han noteret for 56 kampe i Liverpool-trøjen. Her blev det til triumfer i både FA Cup og Carabao Cup, mens Liverpool måtte se sig slået af Real Madrid i Champions League-finalen og samtidig sluttede på andenpladsen i Premier League blot et enkelt point efter Manchester City.

Timeline

Notifications

Notifikationer