1 min læsningMedie: Newcastle har landet aftale for sommerens tredje signing

Nick Pope og Matt Targett har allerede meldt sin ankomst hos Newcastle. Nu melder Sky Sports, at den tredje spiller i sommerens transfervindue er på vej.

1 min læsning
Botman
Soccer Football - Champions League - Round of 16 First Leg - Chelsea v Lille - Stamford Bridge, London, Britain - February 22, 2022 Lille's Sven Botman in action with Chelsea's Kai Havertz REUTERS/David Klein
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Newcastle har præsenteret både Matt Targett og Nick Pope som nye spillere i sommerens transfervindue. Førstnævnte kommer til fra Premier League-konkurrenterne i Aston Villa, mens sidstnævnte skifter fra nedrykkede Burnley.

Den nyrige nordengelske klub hviler dog ikke på laurbærrene. Således lyder meldingen fra England, at Newcastle har landet en aftale om prisen på sommerens tredje transfer, mens en fjerde spiller også er på tapetet.

Ifølge engelske Sky Sports er Newcastle blevet enig med Lille om en overgangssum på midtstopper Sven Botman.

Det forventes, at den hollandske midterforsvarer rejser til Newcastle i næste uge, hvor han vil gennemgå lægetjek og få kontraktforholdene på plads.

Tidligere har AC Milan også været med i jagten på hollænderens underskrift, men Newcastle og Eddie Howe så Botman som deres transferprioritet nummer et, og det ser nu ud til, at englænderne har kunnet vifte konkurrenterne af vejen.

Officielt: Newcastle henter engelsk landsholdsmålmand

Udover Botman-transferen melder Sky Sports desuden, at Newcastle fortsat snakker med Reims om den unge franske angriber Hugo Ekitike.

Her er der forlydender om, at Paris Saint-Germain også skulle være interesseret, og derfor kan det blive en svær opgave for Eddie Howe og co. at lokke den 20-årige angriber til klubben.

Timeline

Notifications

Notifikationer