Premier League

Officielt: Newcastle henter engelsk landsholdsmålmand

Newcastle præsenterede torsdag aften en engelsk landsholdsmålmand som sommerens anden signing.

(L-R) England's goalkeepers Nick Pope, Jordan Pickford and Aaron Ramsdale attend a team training session St George's Park in Burton-upon-Trent on June 13, 2022 on the eve of their UEFA Nations League match against Hungary. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE

Newcastle er kommet til mange millioner. De blev i vinters brugt på de første store transfers, men allerede nu har den nordengelske klub præsenteret to nye spillere.

Tidligere på måneden blev det officielt at Matt Targett kom til klubben fra Aston Villa, og nu har en tidligere engelsk landsholdsmålmand sat kurs mod Newcastle.

Nick Pope er ny målmand i Newcastle, efter han i seneste sæson var med til at rykke ned fra Premier League hos Burnley.

Den 30-årige målmand har gennem karrieren nået otte landskampe for England. I de seneste seks år har Pope tørnet ud for Burnley, der i alle år har holdt til i Premier League. Med sommerens nedrykning søger målmanden nye græsgange, og aftalen med Newcastle vækker stor glæde.

– Nu er jeg ankommet, og jeg kan ikke vente på at komme i gang. Aftalen har taget et par uger at få i hus, og jeg er begejstret. Jeg glæder mig virkelig til at få arbejdstøjet på, siger Pope til klubbens hjemmeside.

Officielt: Newcastle handler hos konkurrent

Newcastles manager Eddie Howe er ligeledes lykkelig for den nye tilføjelse til truppen.

– Nick er en exceptionel målmand, der både kan begå sig i Premier League og internationalt, så jeg er meget tilfreds med at øge konkurrence på en vigtig position, siger manageren.

Newcastle skyder sæsonen i gang den 6. august mod oprykkerne fra Nottingham Forest, her skal Nick Pope konkurrere mod Martin Dubravka om spilleminutter.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P