1 min læsningMedie: Andy Carroll afvist i Champions League-klub

Det blev tommelen ned for Andy Carroll, og dermed må den tidligere Liverpool-angriber fortsætte sin søgen efter en ny klub.

1 min læsning
Andy Carroll skal ikke til Club Brugge
Foto: REUTERS/Michael Regan.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Andy Carroll er på udkig efter sin næste klub, da kontrakten med Championship-klubben West Bromwich udløber. Det har bragt ham til Belgien og Club Brugge, der deltager i den kommende sæsons Champions League.

Men belgierne har ikke været imponerede over den 33-årige angribers testsvar på de fysiske tests, der skulle afgøre, om han kunne komme til prøvetræning. Det skriver Het Laatste Nieuws.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Dermed må Andy Carroll søge videre i jagten på en ny klub. Det er nu et år siden den tidligere Liverpool-stjerne optrådte i Premier League. Men efter tiden i Newcastle United har han spillet for Reading og senest West Bromwich i The Championship.

Noget kunne tyde på, at Carroll ikke er færdig med fodbolden, og at angriberen fortsat vil forsøge sig på højt niveau. Om og hvornår det lykkedes for den 33-årige at finde en ny klub, må tiden vise.

Medie: Andy Carroll på vej til Champions League-klub

Udover de nævnte klubber har Andy Carroll optrådt for Preston og West Ham. Da angriberen ikke er bundet af en kontrakt, kan han, ligesom det var tilfældet, da Jack Wilshere skiftede til AGF i vinters, skifte til en ny klub udenfor transfervinduet.

Timeline

Notifications

Notifikationer