Premier League

Journalist: Chelseas interesse i forsvarsstjerne er ægte

Chelsea jagter en ny profil til det centrale forsvar, og er siden blevet sat i forbindelse med Juventus-stopperen - og den skulle være god nok, mener journalist.

Chelsea, Juventus, Premier League, Matthijs de Ligt, transfer.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Antonio Rüdiger og Andreas Christensen har begge taget afsked med Chelsea, og London-klubben mangler derfor en ny mand til at løfte byrden i det centrale forsvar.

Torsdag kom det frem, at Premier Leagues tredjeplads i den forgangne sæson skulle have udset sig Matthijs de Ligt i Juventus, og nu bekræfter den normalt velinformerede transferjournalist, Fabrizio Romano.

– Chelsea er oprigtigt interesseret i Matthijs de Ligt, bekræftet.

– Juventus kommer til at forlange et stort transferbeløb, da de lige nu snakker om at forlænge med ham, men de er endnu ikke nået til enighed, lyder det fra Fabrizio Romano på Twitter.

Chelsea skal dog nok forberede sig på at finde den helt store tegnebog frem, da Matthijs de Ligt angiveligt har en frikøbsklausul på omkring 120 millioner euro, svarende til godt og vel 893 millioner kroner. Han er fortsat på kontrakt frem til sommeren 2024.

Officielt: FC Nordsjælland sender talent til Premier League i stor handel

De ligt blev hentet til Juventus fra Ajax i sommeren 2019 for omkring 560 millioner kroner. Siden er det blevet til 117 kampe med otte mål til følge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P