3F Superligaen

Brighton-boss: Har holdt øje med Adingra længe

Brightons tekniske direktør, David Weir, fortæller, at den nu forhenværende FC Nordsjælland-spiller ikke bare er blevet hentet til klubben ud af den blå luft.

Simon Adingra, FCN-spiller Premier League, Brighton.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Fredag aften blev det officielt, at Simon Adingra forlader Superligaen og FC Nordsjælland til fordel for Premier League og Brighton.

Selvom transfersummen ikke er blevet bekræftet, forlyder det sig, at Premier League-klubben har disket op med et sted mellem 52 millioner kroner og 60 millioner kroner. Det skriver henholdsvis The Telegraph og transferjournalisten Fabrizio Romano.

Dermed skulle Simon Adingra være FC Nordsjællands fjerdestørste salg i historien.

Derfor giver det også god mening, når Brightons tekniske direktør, David Weir, forklarer, at man har holdt øje med Adingra over en længere periode.

– Han er en talentfuld og ung spiller, som vi har holdt øje med et stykke tid. Vi glæder os til at kunne hjælpe ham med hans videre udvikling, siger David Weir til klubbens hjemmeside.

Den tekniske direktør peger også på de kvaliteter, som har fået Brighton til at hente Adingra.

– Han er en kreativ offensivspiller, der kan spille i begge sider, og så er han virkelig god i én-mod-én-situationer.

– Vi er meget glade for at kunne byde Simon velkommen til klubben. Han er en ung og spændende spiller, der har fået en fantastisk start på karrieren i Danmark.

Officielt: FC Nordsjælland sender talent til Premier League i stor handel

Tiden i FC Nordsjælland har budt på 40 kampe, 12 mål og fire assists for den unge spiller, der nu står foran nye udfordringer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P