3F Superligaen

Superligaprofil: Det skal være godt, hvis jeg skal væk

Efter flotte præstationer i Superligaen i den forgange sæson venter der højst sandsynligt flere tilbud om hjørnet. Men profilen skifter ikke for enhver pris.

Christian Sørensen vil ikke væk fra Viborg for enhver pris
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

Christian Sørensen har taget Superligaen med storm. Sammen med sin klub, Viborg FF, har venstrebacken sikret sig europæisk fodbold.

Samtidig er flere klubber meldt interesserede i profilen. Men den 29-årige Viborg-spiller skifter kun, hvis der kommer noget rigtig spændende på bordet. Det fortæller han til Viborg Stifts Folkeblad.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Det skal være godt, hvis jeg skal videre. Det skal være det rigtige for både klubben og for mig. VFF har hjulpet mig til at blive en profil i Superligaen, mens jeg har hjulpet VFF til at rykke op og blive i Superligaen. Jeg ser mig som en stor del af det her i Viborg, og jeg har taget VFF til mig, så det skal være godt, hvis jeg skal væk, siger Christian Sørensen og fortsætter:

– Men kommer der noget, som både klubben og jeg mener er spændende, så skal vi da se på det. Men lige nu er jeg glad for at være her, hvor jeg har en fed rolle og spiller en masse i Superligaen.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Kontakten mellem venstrebacken og Viborg løber indtil sommeren 2024. Så med to år tilbage af kontrakten, skal der nok samtidig også et pænt beløb på bordet, før klubben lader profilen slippe til en anden klub.

Christian Sørensen og Viborg endte seneste sæson som bedste hold i Superligaens Kvalifikationsspil og vandt efterfølgende Europa Playoff mod AaB.

Viborg sikrer sig Young Boys-spiller på permanent aftale

Derfor står der europæisk fodbold på programmet i den kommende sæson. Her venter FK Süduva fra Litauen i anden kvalifikationsrunde og første opgør bliver spillet ude den 21. juli, mens returopgøret finder sted den 28. juli i Viborg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P