Serie A

Officielt: AZ Alkmaar henter dansker i Italien

AZ Alkmaar har fra næste sæson sikret sig dansk forstærkning. Danskeren kommer til fra italienske Serie A og Sassuolo.

(ARKIV) Danmarks Jens Odgaard har scoret til 3-0 i EM kvalifikationskampen mellem U21 Danmark og Malta på Aalborg Stadion, tirsdag den 19. november 2019.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

AZ Alkmaar har hentet en dansk angriber til klubben. Jens Odgaard kommer til hollænderne fra Sassuolo, men den danske angriber har ikke engang nået at vende hjem til sin ejerklub.

I den forgange sæson har Odgaard været i RKC Waalwijk på et lejeophold. Derfor er det heller ikke det store sceneskifte for danskeren, der blot rykker halvanden times kørsel mod nord.

Lejeopholdet hos Waalwijk bød på stor succes for den tidligere Lyngby-spiller. Her blev det til 11 mål i 33 kampe.

Ovenpå den flotte sæson har Odgaard sikret sig en femårig kontrakt hos Alkmaar. Danskeren er selv begejstret for skiftet til Alkmaar.

– Mit første indtryk er rigtig godt. Især med topfaciliteter på både stadion og træningsanlægget. Det finder du ikke bedre. AZ er en storklub i Holland og derfor også for mig, siger danskeren og fortsætter.

Officielt: Arsenal-dansker udlejes og erstatter dansk kollega i Holland

– Det er et stort skridt for mig og et skridt i den rigtige retning. Jeg kan ikke vente med at komme i gang med Æresdivisionen og de europæiske kampe, siger danskeren.

I seneste sæson sluttede Alkmaar på femtepladsen i Æresdivisionen, derfor står den på Conference League for Odgaard efter sommeropstarten.

Den danske skarpretter har fem U21-landskampe på CV’et, men det er endnu ikke blevet til debut for Kasper Hjulmands tropper.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P