LaLiga

Medie: Plan B klar i Barca hvis Kounde-transfer fejler

FC Barcelona har i de seneste uger været sat i forbindelse med Jules Kounde. Hvis transferen går i vasken, har catalanerne en anden spiller i kikkerten.

Soccer Football - LaLiga - FC Barcelona v Celta Vigo - Camp Nou, Barcelona, Spain - May 10, 2022 FC Barcelona coach Xavi REUTERS/Albert Gea
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Xavi og FC Barcelona-ledelsen har et favoritmål, når samtalen falder på en ny midterforsvarer. Sevillas stjerne Jules Kounde har længe været rygtet til Catalonien, men hvis ikke det lykkes for Barca, er der en anden plan klar.

Skulle ønsketransferen fejle for Xavi og co. så er blikket rettet mod Italien og Napoli.

Ifølge det spanske medie Sport er andenprioriteten i FC Barcelona anføreren i Napoli, senegalesiske Kalidou Koulibaly.

Midtstopperen har blot et år tilbage af sin kontrakt. Den syditalienske klub ønsker angiveligt at sende Koulibaly afsted denne sommer, når alternativet er kontraktudløb næste sommer.

Derudover nævnes det, at Napoli ikke har i sinde at sælge til en Serie A-konkurrent, hvilket tager Juventus ud af billedet.

Det forlyder, at Napoli-anføreren er klar på at tørne ud for FC Barcelona, hvis Kounde-transferen slår fejl. Samtidig vil han formentlig være en billigere løsning end Kounde i Sevilla.

Sevilla-præsident om Kounde-transfer: I kan godt finde muldvarpen frem

Præsidenten i Sevilla har tidligere været meget frembrusende, når snakken er faldet på en eventuel transfersum. Det kan du læse mere om ovenfor.

Den senegalesiske stopper har 57 landskampe for landsholdet og har nået 317 kampe for Napoli, siden han kom til den syditalienske klub i 2014.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P