1 min læsningJournalist: PSG forbereder nyt stort bud

PSG har gravet lidt dybere i lommerne, og er nu angiveligt ved at klargøre et nyt bud på Inters Milan Škriniar.

1 min læsning
Milan Skriniar, Inter, PSG, ny midtstopper PSG.
Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Selvom flere af verdens fodboldklubber led hårdt under Covid-19, og flere af dem lige skal have fundet fodfæste rent økonomisk, har penge aldrig været et problem i PSG.

Derfor kommer det næppe som en overraskelse, at de er ved at finde næsten en halv milliard frem for kunne hente en ny midtstopper i Inter.

Den normalt velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano skriver således, at PSG er i fuld færd med at forberede et nyt bud slovakiske Milan Škriniar. Helt præcis skulle der være tale om 60 millioner euro, svarende til 446 millioner kroner – og derudover en række klausuler, der kan få prisen til at stige yderligere.

Fabrizio Romano skriver videre, at Inter allerede skulle have udset sig en erstatning for Milan Škriniar i form af Torinos brasilianske midtstopper, Bremer.

27-årige Milan Škriniar blev hentet fra Sampdoria til Inter tilbage i 2017 for omkring 250 millioner kroner. Efter fem år i klubben og med kontraktudløb næste sommer, kan Inter altså tilsyneladende se frem til at indkassere næsten det dobbelte af det beløb, de hentede den slovakiske midterforsvarer for.

Timeline

Notifications

Notifikationer