2 min læsningFCK-kaptajn efter langtidsskade: Jeg er meget tæt på

F.C. København-anfører Carlos Zeca forventer, at han er klar omkring sæsonstart, når Superligaen sparkes i gang i midten af juli.

2 min læsning
Carlos Zeca
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Man skal helt tilbage til den 3. oktober 2021 for at finde Carlos Zecas seneste optræden for F.C. København. I et opgør mod Viborg FF hjemme i Parken blev anføreren nemlig ramt af en alvorlig knæskade, der siden har holdt ham ukampdygtig.

Nu fortæller hovedpersonen selv til Tipsbladet, at det lysner på skadesfronten. Faktisk så meget, at han selv regner med at være klar inden for ganske kort tid omkring sæsonstarten, hvor F.C. København åbner med en hjemmekamp mod AC Horsens søndag den 17. juli.

– Det går i den rigtige retning. Der mangler stadig det sidste, men jeg håber, at jeg om tre uger kan indgå fuldt ud i holdtræningen, indleder Carlos Zeca og fortsætter:

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Men det er altid svært at udtale sig om tidshorisonter. Jeg er nødt til at lytte til lægerne og fysioterapeuterne, i forhold til hvad, der er den bedste plan. I dag (torsdag, red.) er den første dag, efter at vi er vendt tilbage. Vi må se, men jeg tror, at jeg er meget tæt på.

– Jeg har brug for at træne, fordi jeg har været ude så lang tid. Hvis det ikke bliver fra starten af sæsonen, så burde det ikke være mere end to uger efter. Det vil jeg tro. Det er i hvert fald det, jeg tænker og håber, siger Zeca således til Tipsbladet.

FCK-stjerne afslører: Overvejer et anderledes klubskifte

33-årige Carlos Zeca har været i F.C. København siden sommeren 2017, hvor han blev købt i den græske storklub Panathinaikos.

I F.C. København er det siden blevet til 183 kampe for den portugisiske græker, hvor han også har scoret syv mål og leveret 23 oplæg.

Timeline

Notifications

Notifikationer