2 min læsningLindstrøm kan få konkurrence fra tysk VM-helt

Jesper Lindstrøm kan fra næste sæson se frem til at få konkurrence fra en skelsættende skikkelse i tysk landsholdsfodbold.

2 min læsning
Soccer Football - Europa League - Quarter Final - First Leg - Leicester City v PSV Eindhoven - King Power Stadium, Leicester, Britain - April 7, 2022 PSV Eindhoven's Mario Gotze REUTERS/Craig Brough
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Jesper Lindstrøm har i denne sæson været en definerende faktor på den offensive midtbane, hos det Eintracht Frankfurt-mandskab der vandt Europa League.

Alligevel beretter flere tyske medier om, at danskeren snart kan få konkurrence fra uventet side.

Sky Sports Germany fortæller, at den tyske klub har rettet blikket mod en af VM-heltene fra 2014. Nærmere bestemt matchvinderen fra VM-finalen mod Argentina.

I den forlængede spilletid af finalen scorede Mario Götze det enlige mål i Tysklands 1-0 sejr over argentinerne, der måtte nøjes med sølvmedaljerne. Nu er Frankfurt angiveligt i færd med at hente tyskeren hjem til Bundesligaen.

Det tyske medie fortæller, at Götze har en relativ lav frikøbsklausul i sin nuværende klub PSV Eindhoven. Samtidig er den offensive profil indstillet på at vende hjem til Bundesligaen.

Siden successen i 2014 er meget vand løbet under broen for den tyske VM-helt, der efter et mindre succesfuldt ophold i Bayern München vendte tilbage til Dortmund. Her levede Götze heller ikke op til titlen fra 2011 som ‘Golden Boy’, og ved kontraktudløb i 2020 rejste tyskeren til PSV Eindhoven.

Officielt: Bundesliga-klub henter dansk landsholdsbobler

I det hollandske er det siden blevet til en væsentlig opblomstring for den vævre tysker, der dog også tiltrækker opmærksomhed fra andre sider.

Ifølge Sky Sports Germany er Benfica også lune på Götze. Den nye træner i det portugisiske, Roger Schmidt, har stået i spidsen for tyskeren i PSV, og vil gerne hente ham med til Portugal.

Timeline

Notifications

Notifikationer