2 min læsningJournalist: Premier League-klub klar med trecifret millionbeløb for Ligue 1-spiller

West Ham og Rennes er angiveligt nået til enighed i en handel, der sender den franske klubs profil i det centrale midterforsvar til London.

2 min læsning
West Ham ny spiller, Nayef Aguerd, Rennes, Premier League, Wst Ham henter Aguerd.
Foto: Katie Stratman/Usa Today Sports/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Transfervinduet er så småt ved at melde sin ankomst i Premier League, inden det officielt åbner den 1. juli.

Flere klubber i den bedste engelske række har allerede indgået aftaler med spillere forud for transfervinduets officielle åbning, og nu ser det ud til, at også Premier Leagues syvendeplads fra den forgangne sæson, West Ham, melder sig ind i kampen.

Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano, er den første del af papirarbejdet mellem West Ham og franske Rennes således allerede blevet færdiggjort, så Ligue 1-klubbens Nayef Aguerd denne sommer kan skifte til London-klubben.

Her skulle der være tale om et beløb på 30 millioner pund, svarende til lige knap 260 millioner kroner, for den 26-årige marrokanske midtstopper.

Fabrizio Romano mener desuden også at vide, at lægetjekket allerede er blevet gennemgået fredag, og at Nayef Aguerd forventes at blive præsenteret som ny West Ham-spiller mandag.

Medie: Brentford lægger stort millionbud på dansk landsholdsspiller

Aguerd skiftede fra franske Dijon til Rennes i sommeren 2020, og hans nuværende kontrakt løber til sommeren 2025.

I den netop overståede Ligue 1-sæson, står den 26-årige midtstopper noteret for 31 kampe med to mål og tre assists til følge. Her var han med til at føre Rennes til en fjerdeplads i den bedste franske liga.

Timeline

Notifications

Notifikationer