3 min læsningOfficielt: Vejle sender profil til udlandet

Tidligere fredag forstærkede Vejle sig i forsvaret i form af bulgareren Stefan Velkov. Nu sender klubben så en af profilerne til udlandet.

3 min læsning
Denis Kolinger udlejes til Cluj
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Denis Kolinger bliver udlejet til rumænske Cluj, der blev mestre i seneste sæson. Samtidig forlænges kontrakten med Vejle Boldklub indtil 2025.

Cluj har sikret sig en forkøbsret på forsvarsspilleren, så klubben kan købe Kolinger for en allerede aftalt pris efter sæsonen.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Den 28-årige kroat udlejes for hele den kommende sæson og bliver i Cluj holdkammerat med den tidligere Randers-profil Vito Hammershøy-Mistrati, der også er skiftet i dette transfervindue.

Selvom Vejle må undvære Kolinger i en tid, er sportschef i Vejle, Marius Adrian Nicolae tilfreds med aftalen.

– Denis har fået en mulighed, han ønsker at forfølge, med europæiske kampe og et mesterhold i Rumænien. Det er en attraktiv pakke, som CFR Cluj har tilbudt Denis og Vejle Boldklub. Denis har altid leveret en helhjertet indsats i Vejle Boldklub og har været en stærk ambassadør for omklædningsrummet, siger Marius Adrian Nicolae og fortsætter:

– Vi har forståelse for, at en 28-årig spiller, som kun har spillet i Danmark uden for sit hjemland, ønsker at gribe sådan en mulighed. Vejle Boldklub bliver retmæssigt kompenseret, og vi føler med tilgangen af Stefan Velkov, at vi er dækket ind på positionen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Denis Kolinger er også tilfreds med aftalen og den forståelse, han har mødt fra Vejles side.

– Jeg har været glad for at være i Vejle Boldklub og har altid mærket en stor opbakning til holdet og til mig selv personligt. Jeg håber, man har kunnet se, at jeg altid har spillet med hjertet. Jeg er glad for, at Vejle Boldklub har forståelse for den mulighed, jeg er blevet givet, og jeg er glad for, at klubben er tilfreds med vilkårene i lejeaftalen. Jeg føler, chancen for at kunne spille europæiske kampe og være med i kampen om mesterskabet er en mulighed, man ikke altid får som 28-årig, siger kroaten.

Officielt: Vejle køber ghanesisk midtbanespiller

Til trods for at den kommende sæson står på europæiske kampe fremfor kampe i NordicBet Ligaen, kommer Kolinger til at følge Vejle.

– Jeg tror på, at Vejle Boldklub kommer til at rykke tilbage i 3F Superligaen i den kommende sæson, og jeg vil både heppe og følge med i jagten på dette. Det viser formatet i Vejle Boldklub, at man igennem indsigt og dialog viser mig, at jeg har været en profil i klubben, men også fortjener denne mulighed, siger han.

Vejle henter nok en spiller – bulgarer skal forstærke forsvaret

Denis Kolinger har indtil videre spillet 56 kampe for Vejle, og det er også blevet til tre mål i den røde trøje.

Timeline

Notifications

Notifikationer