2 min læsningTidligere dansk landsholdsspiller færdig som cheftræner

Det blev til 12 måneder i cheftrænersædet for Peter Løvenkrands i Fremad Amager. Nu forlader den tidligere landsholds- og Rangers-spiller klubben.

2 min læsning
Peter Løvenkrands stopper som cheftræner i Fremad Amager
Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix.

Efter en turbulent periode i Fremad Amager er klubben og den nu tidligere cheftræner Peter Løvenkrands blevet enige om at gå hvert til sit. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Fremad Amager reddede skindet i NordicBet Ligaen i seneste sæson med en slutplacering lige over nedrykningsstregen. Men det seneste år har været udfordrende for både den 42-årige Løvenkrands og klubben.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Sæsonen i Fremad har været ekstremt udfordrende både på og uden for banen. Jeg er dog rigtig stolt af spillerne og staben over hvordan de kæmpede sig gennem hele sæsonen, støttede mig og er selvfølgelig meget tilfreds med at vi reddede os i NordicBet Ligaen, der var en god afslutning på sæsonen, siger Peter Løvenkrands og fortsætter:

– Efter grundig overvejelse og snak med min familie og klubben, har vi besluttet at stoppe samarbejdet og give stafetten videre til en anden cheftræner, der skal lede klubben i næste sæson og ind i et nyt kapitel.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Også sportschef i Fremad Amager, Jacob ‘Gaxe’ Gregersen, sætter ord på udfordringerne og Peter Løvenkrands stop i klubben.

– Peter har kæmpet bedst muligt under svære omstændigheder i dele af sæsonen, og det vigtige udgangspunkt var at overleve i NordicBet Ligaen. Efter samtalerne omkring fremtiden er vi blevet enige om ophør af samarbejdet, der undervejs i hans periode som cheftræner har kostet mange kræfter både på og udenfor banen, siger sportschefen og afslutter:

– Vi er forberedt på alle scenarier i en fodboldklub, og herfra ønsker vi Peter god vind med de udfordringer, der venter ham fremover.

Fremad Amager-spillerne har fået løn

Peter Løvenkrands har en A-licens som træner og har tidligere været ungdomstræner i sin gamle klub Glasgow Rangers. Som spiller nåede han udover Rangers blandt andet også at spille i Newcastle United, Schalke 04 og Birmingham City. Og så blev det til 22 landskampe for Danmark.

Timeline

Notifications

Notifikationer