Dansk Fodbold

Fremad Amager-spillerne har fået løn

Den konkurstruede 1. Divisionsklub Fremad Amager spiller fredag forårssæsonens anden kamp, når de hjemme på Sundby Idrætspark tager imod Lyngby. Spillerne i Fremad Amager har nemlig torsdag fået udbetalt deres manglende løn.

Fremad Amager spillerne har fået udbetalt løn
Foto: Fremad Amager Elite

Da der mandag morgen kom en melding om manglende lønudbetaling til spillerne i Fremad Amager, så udsigterne mildest talt mørke ud.

Endnu er de tunge og mørke skyer ikke klaret fuldstændig op over Amager, men solen kigger igennem skydækket.

Spillerne fra Fremad Amager har nemlig fået udbetalt løn, og dermed bliver der i morgen fredag spillet fodbold på Sundby Idrætspark.

– Vi er alle rigtig glade for nyheden her til eftermiddag omkring lønnen, der er faldet på plads. Vi alle har et kæmpe mål om at bringe den her klub videre herfra i samlet flok, og den støtte vi har fået fra både egne fans, samt fodboldfans rundt om i Danmark, er helt fantastisk, lyder det fra anfører Pierre Kanstrup-

– Vi er meget taknemmelige, og derfor kan vi nu oplade bedst muligt til et brag af en kamp i morgen aften. Vi håber virkelig på en stor opbakning i Sundby Idrætspark, så vi kan få en kæmpe fredagsfest, lyder det videre.

Fremad Amager har siden i går morges indsamlet lige godt 200.000 kroner, og de penge har været med til at sikre løn til klubbens spillere, akademiansatte og trænerstaben.

Fremad Amager forstærker sig i Viborg

– Udover en vital redning rent økonomisk til løn, har vi modtaget en usædvanlig vigtig aftale, der nu giver klubben en mulighed for at stå med nye ejere indenfor nærmeste periode. Fremad Amager og lokale erhvervsfolk har nedsat et råd, der arbejder på flere løsninger i forhold til et nyt ejerskab, lyder det på klubbens hjemmeside.

Hvilke konkrete muligheder der er tale om, skriver klubben ikke noget om.

Fremad Amager blev i december købt af amerikanske Josh Wallace, men den amerikanske ejer har ikke kunnet leve op til sine forpligtelser, og derfor jagter den amagerkanske klub nu en ny ejer. Den jagt er nu blevet forlænget med lønudbetalingen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P