2 min læsningEfB-profil siger farvel: Nu er det tid til andre udfordringer

Esbjergs mangeårige førstemålmand siger nu farvel og tak efter 14 år i klubben.

2 min læsning
Jeppe Højbjerg stopper i EfB
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

Jeppe Højbjerg har kontraktudløb i Esbjerg, og nu melder den 27-årige målmand selv ud, at det ikke bliver til en forlængelse. Det skriver han i et opslag på Instagram, som du kan se længere nede i artiklen.

Esbjerg har ikke meldt noget ud om målmandens exit i klubben. Kontrakten med Jeppe Højberg udløber ved udgangen af denne måned.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Den tidligere danske U21-landsholdsmålmand kom på førsteholdet i EfB fra klubbens egen ungdomsafdeling i 2013, og har lige siden optrådt på førsteholdet med en enkelt leje-afstikker til Fredericia i 2015.

– Efter 14 år med et enkelt år til Fredericia i 2015 har Esbjerg været mit hjem, og jeg er glad og stolt over at have repræsenteret Esbjerg og nået 176 seniorkampe for min lokale klub, som har været drømmen at spille for lige siden man var lille, skriver Jeppe Højbjerg i sit opslag og fortsætter:

– Nu er det tid til andre udfordringer og mon ikke, det ikke er et farvel, men et gensyn på den ene eller anden måde ude i fremtiden.

Artiklen fortsætter efter Højbjergs opslag herunder

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Jeppe Højbjerg (@jeppehoejbjerg)

Hvor Jeppe Højbjerg fortsætter karrieren, melder han ikke noget ud om. Men én ting er sikkert – han fortsætter ikke med Esbjerg ned i 2. division.

Tidligere EfB-profil: Det vækker mange følelser

I alt er det blevet til 176 kampe for Højbjerg i sin tid i EfB, hvori det et lykkedes målmanden at holde buret rent i 49 kampe. Derudover har målmanden optrådt på diverse danske ungdomslandshold gennem tiden – blandt andet i 19 U21-landskampe.

Timeline

Notifications

Notifikationer