3F Superligaen

FCK-profil nærmer sig kontraktudløb: Radiotavshed fra klubbens side

Nicolai Boilesen har ikke været i dialog med F.C. København om en kontraktforlængelse, da han slet ikke har hørt fra klubben endnu.

Boilesen
Nicolai Boilesen og Christopher Trimmel. Danmark møder Østrig i en UEFA Nations League-kamp spillet i Parken i København, mandag den 13. juni 2022.. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)

Nicolai Boilesen spillede en stærk landskamp for Danmark, da han mandag aften startede inde mod Østrig og spillede samtlige minutter på banen.

På klubplan har den 30-årige forsvarsspiller kontraktudløb med F.C. København til næste sommer, men parterne har endnu ikke indledt en dialog om fremtiden. Det afslører hovedpersonen selv over for bold.dk:

– De sidste to uger har jeg haft fuldt fokus på at være afsted med landsholdet. Mine præstationer her er det eneste, som jeg selv kan kontrollere, og nu skal jeg på en velfortjent ferie. 

– Jeg har ikke snakket med FCK overhovedet, fortæller Nicolai Boilesen således til mediet, hvor han fortsætter:

– Der er det, man kalder radiotavshed. Men det har jeg ikke brugt min energi på. Jeg har brugt min energi på at være med landsholdet, hvor jeg har prøvet at give den fuld gas.

Nicolai Boilesen har været hos de danske mestre siden sommeren 2016, hvor han i skrivende stund har opnået 164 kampe, tre danske mesterskaber og en enkel pokaltriumf.

Officielt: FCK-assistent lander kæmpejob i Premier League

Nicolai Boilesen har foruden F.C. København også spillet i den hollandske storklub Ajax Amsterdam, hvor han sågar har været anfører.

På ungdomsniveau har han repræsenteret sin nuværende klubs største rivaler Brøndby IF, hvor han har fået store dele af sin fodboldopdragelse.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P