Premier League

Medie: Chelsea fører i ræset om Barca-stjerne

Med nyheden om, at Ousmane Dembele endnu ikke har forlænget med FC Barcelona, har Chelsea fået yderligere blod på tanden i jagten på den franske sjerne.

Chelsea, FC Barcelona, Ousmane Dembele, Premier League, LaLiga.
Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det føles efterhånden som en uendelig saga, men nu kan det ikke vare ved meget længere.

I vinter var Ousmane Dembele et af transfervinduets helt store emner, men en afklaring udeblev. Med kontraktudløb i FC Barcelona ved udgangen af juni, er der dog ingen vej udenom, at spørgsmålet om den franske stjernes fremtid bliver besvaret snart.

Senest kom det frem, at den 25-årige franskmand ikke har taget imod det tilbud, som FC Barcelona har smidt på bordet. Ifølge det engelske medie The Sun, ligger Chelsea dermed nu i førersædet i kampen om underskriften fra ‘LaLigas assistkonge’.

The Sun skriver videre, at Chelsea jagter flere offensive forstærkninger, nu hvor de nye ejere endelig er faldet på plads. Med Todd Boehly i spidsen, vil de nye ejere angiveligt gøre sit for at Thomas Tuchel kan få sig en konkurrencedygtig trup.

Derudover peger avisen på Thomas Tuchels og Dembeles fælles fortid i Dortmund, og de to skulle angiveligt allerede have talt sammen om at genforenes i London.

Medie: Barca afviser kæmpe United-bud

Det forlyder sig dog også, at FC Barcelona endnu ikke har givet op på en ny aftale med Ousmane Dembele.

Ousmane Dembele skiftede til FC Barcelona fra Borussia Dortmund tilbage i 2017. Siden er det blevet til 32 mål i 150 kampe for franskmanden.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P