3F Superligaen

AGF’er om holdkammerat: Det var fuldstændig vanvittigt

AGF's Eric Kahl var tæt på at tabe kæben, da Jack Wilshere pludselig troppede op på Fredensvang.

Eric Kahl, Jack Wilshere, AGF.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det er de færreste fodboldspillere, der rent faktisk formår at spille med et af sine idoler i løbet af karrieren.

Ikke destomindre er det lige netop det, der er sket for AGF’s svenske venstreback, Eric Kahl. Han fortæller nu om den dag, hvor Jack Wilshere dukkede op i omklædningsrummet ude på Fredensvang.

– Det var fuldstændig vanvittigt, da han kom. Jeg har ikke fortalt det før, men jeg er Arsenal-fan, så for mig var det helt vildt. Jeg kunne ikke tro det, siger Kahl til svenske Fotbollskanalen og fortsætter:

– Jeg blev helt starstruck, da han lige pludselig sad ved siden af mig i omklædningsrummet. Det var virkelig vildt. Han er en fantastisk person, og jeg har kun gode ting at sige om ham, lyder det fra AGF-backen.

Eric Kahl stemmer i med de øvrige holdkammerater, når det kommer til at beskrive Jack Wilsheres evner på en fodboldbane.

– Altså, man kan mærke, at han har spillet på højeste niveau i flere år. Han er en fantastisk spiller. Han er utrolig med bolden, så meget kan jeg sige.

Til trods for en skuffende sæson for AGF, har Eric Kahl spillet sig på som fast mand under David Nielsen, hvor han er blevet foretrukket på venstreback.

Med en ny cheftræner skal den unge svensker nu atter bevise sig værd, hvor han blandt andre kæmper med Oliver Lund om en plads i startelleveren.

Wilshere om AGF-skifte: Jeg var en uge fra at gå på pension

Hvem den næste cheftræner bliver, er ikke det eneste uafklarede spørgsmål i AGF. Således har man endnu ikke gjort det klart, om Jack Wilshere skal fortsætte hos ‘De Hviie’. Den tidligere Arsenal-stjerne har dog ved flere lejligheder selv udtalt, at han sagtens kan se sig selv fortsætte i klubben.

AGF tager hul på Superligaen søndag den 17. juli ude mod Brøndby.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P