International Fodbold

Efter karrierestop: Agüero tilbage på fodboldbanen

Tilbage i december blev det officielt, at Sergio Agüero var nødsaget til at indstille karrieren på grund af hjerteproblemer - nu er han dog tilbage på fodboldbanen igen.

Sergio 'Kun' Agüero, Manchester City, FC Barcelona.
Foto: Darren Staples/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter flere måneders usikkerhed, blev det tilbage midt i december en kendsgerning, at Sergio ‘Kun’ Agüero ikke længere ville fortsætte fodboldkarrieren, efter han fik konstateret hjerteproblemer.

Karrierestoppet til trods, er han nu blevet spottet tilbage på fodboldbanen. Det skriver mediet AS.

Sergio Agüero skulle således have troppet op i en ærmeløs Barca-trøje i Miami, hvor han spillede med Miami Rivers spillere.

Selvom comebacket til fodboldbanen næppe er ensbetydende med et comeback til en professionel karriere, fik Sergio Agüero angiveligt understreget, at han ikke har mistet følingen med bolden endnu.

AS skriver, at den argentinske stjerne både fik banket mål i kassen og demonstreret sine tekniske færdigheder på bolden.

Siden den 34-årige argentiners karrierestop, har han brugt en stor andel af sin tid på at pleje forholdet til sporten. Det har han gjort gennem utallige streams på platformen Twitch samt offentlige arrangementer.

Medie: Barca øjner LaLiga-angriber

Selvom karrieren sluttede i FC Barcelona, husker de fleste nok Agüero for tiden i Manchester City. Her blev det til 390 kampe med imponerende 260 mål til følge i en periode på ti år fra 2011 til 2021.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P