3F Superligaen

Medie: Superliga-profil til lægetjek i mesterskabsklub

Ifølge B.T. er Randers FC-kaptajnen Vito Hammershøy-Mistrati til lægetjek i Cluj.

Vito Mistrati, Randers FC, Superligaen, Cluj, transfer.
Foto: Template/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

B.T. skriver onsdag, at Randers FC-kaptajnen Vito Hammershøy-Mistrati i dag gennemgår et lægetjek i den rumænske mesterskabsklub Cluj.

Avisen skriver videre, at et officielt skifte forventes at blive offentliggjort senere, såfremt lægetjekket går som forventet.

Selvom det vil være et stort tab for Randers FC ovenpå en flot sæson, kommer det næppe som en kæmpe overraskelse.

Den 29-årige Vito Hammershøy-Mistrati har således tidligere udtalt, at han drømmer om et udlandseventyr, inden støvlerne må lægges på hylden.

Ifølge B.T., er det ambitionen om at spille med om mesterskaber og europæisk gruppespil, der har lokket Randers FC-profilen til Cluj.

Cluj er således den absolut bedst præsterende klub i Rumænien i disse år, hvor det er blevet til fem mesterskaber i streg og konstant deltagelse i europæiske gruppespil, herunder også Champions League.

Cluj skulle angiveligt have fulgt Randers-kaptajnen siden efteråret, hvor Randers FC og den rumænske storklub tørnede sammen i Conference League.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Et skifte til Cluj vil være et kæmpe step opad i karrieren for Vito Hammershøy-Mistrati, der i 2019 skiftede fra Hobro IK til Randers FC, efter at have været i FC Helsingør og Lyngby Boldklub forinden.

Vito Hammershøy-Mistrati er noteret for 120 kampe med 29 mål og 14 assists til følge i de tre år, han har været i Randers FC.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P