Dansk Fodbold

Ekspert om Eriksens fremtid: Det er mit favorit-bud

Christian Eriksens fremtid er et af de mest omtalte emner i fodboldverdenen, og nu giver Jesper Grønkjær sit bud på, hvor den danske kreatør spiller efter sommerferien.

Jesper Grønkjær, Christian Eriksens, Eriksen Tottenham, Premier League, hvor skal Christian Eriksen spille?
Foto: Christian Hartmann/Reuters/Ritzau Scanpix

Christian Eriksens fremtid er unægteligt et af sommerens helt store emner i fodboldverdenen – ikke blot i Danmark, men for fodboldfans verden over.

Mens vi venter i spænding på en afklaring om den danske kreatørs fremtid, er det efterhånden blevet en disciplin i sig selv for fodboldeksperter fra nær og fjern, at give sit bud på, hvor Christian Eriksen tørner ud efter sommerferien.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Nu har Jesper Grønkjær også meldt sig ind i kampen, og han har et klart favorit-bud på, hvilken trøje, Christian Eriksen kommer til at iføre sig efter sommerferien. Det fortæller han til TV3 Sport.

– Min favorit må være Tottenham. For det første, fordi han kender Conte (Antonio Conte, Tottenham-manager, red.). Jeg ved godt, de havde problemer, og Christian Eriksen ikke altid var i startopstillingen.

– Det kan være svært at måle på de udmeldinger, der kommer fra både Christian Eriksen men egentlig også Conte. For hvad skal de egentlig sige, andet end at de respekterer hinanden?, spørger Grønkjær retorisk inden han selv følger op:

– Du vil jo aldrig få conte til at sige, at Christian Eriksen ikke skal til Tottenham. Så det er faktisk lidt svært at greje, hvor meget politik, der er i det.

Jesper Grønkjær peger dog også på, at man ikke kan afskrive Brentford helt. Tværtimod.

– Jeg tror også, at Brentford er inde i billedet, fordi han har haft det så godt der og der er en masse tryghed i det. Men det naturlige step for Christian Eriksen vil jo være at tage skridtet længere op i rækken i Premier League.

Landsholdet raser efter sejr i Østrig: Direkte farligt

Om Jesper Grønkjær får ret, og Christian Eriksen efter sommerens transfervindue atter trækker i Tottenham-trøjen, må tiden vise.

Skulle det dog ende med et skifte til Tottenham, kommer Christian Eriksen til en klub, han kender særdeles godt. Han spillede således tidligere i karrieren i Tottenham fra 2013 til 2020. Her står han noteret for imponerende 305 kampe med 69 mål og 90 assists til følge.

Du kan se interviewet med Jesper Grønkjær i videoen over artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P