Dansk Fodbold

Efter rygter: Dansker er landet i Portugal

Efter vedvarende rygter de seneste dage, er Alexander Bah nu blevet spottet i Lissabon.

Alexander Bah, Slavia Prag, Benfica.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Efter lidt af en gennembrudssæson i tjekkiske Slavia Prag, trækker det nu op til et skridt opad i karrieren for Alexander Bah.

For få dage siden skrev det portugisiske medie Abola.pt, at danskerens tjekkiske klub var blevet enige med Benfica om en overgangssum, og nu melder selvsamme medie, at danskeren er blevet spottet i lufthavnen i den portugisiske hovedstad mandag aften.

Her skulle han angiveligt have udtalt, at han var både spændt og stolt over at være der, og at han “ser frem til at komme i gang”, hvorefter han forlod lufthavnen med en kommentar om, at han havde haft en lang dag men ville sætte flere ord på i morgen (tirsdag, red.)

Abola skriver videre, at den danske højreback skal gennemgå sit lægetjek i Benfica tirsdag, inden han senere bliver præsenteret som ny spiller i klubben.

Prisen på Alexander Bah lyder fortsat på otte millioner euro ifølge det portugisiske medie, svarende til lige knap 60 millioner kroner. Kontrakten skulle angiveligt lyde på fem år.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den 24-årige dansker står noteret for seks mål og ti assists for Slavia Prag i den netop overståede sæson.

Alexander Bah står også noteret for tre kampe på det danske A-landshold. Om et skifte med efterfølgende fast spilletid vil sikre ham en plads til efterårets VM-slutrunde, må tiden vise.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P