Premier League

Avis: Så meget kræver Manchester City for angriber

Gabriel Jesus har været rygtet på vej væk fra Manchester City i efterhånden et stykke tid, og nu har de engelske mestre angiveligt sat et prisskilt på den brasilianske angriber.

Gabriel Jesus, Manchester City, Real Madrid, Arsenal, Premier League.
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Erling Haaland er kørt i stilling til at overtage den lyseblå del af Manchester, ligesom også vinterindkøbet Julian Alvarez forventes at få chancen i den kommende sæson.

Med et enkelt år tilbage af sin kontrakt, kombineret med det faktum, at udsigten til at være en fast bestanddel af startelleveren har været lang gennem længere tid for brasilianske Gabriel Jesus, peger pilen dermed mod et sommerskifte for den 25-årige angriber.

Gabriel Jesus har da også selv tidligere givet udtryk for, at han kunne være interesseret i et skifte væk fra Manchester City, hvor blandt andre Arsenal er blevet nævnt ad flere omgange som en potentiel kommende arbejdsgiver.

Nu skriver den spanske avis Marca, at der også er spansk interesse i angriberen i form af Real Madrid.

Ifølge avisen, har Real Madrid således allerede forhørt sig hos Manchester City om et muligt køb i sommerens transfervindue.

Med et år tilbage, og umiddelbart lang udsigt til spilletid, skulle man tro, at Manchester City ville slippe den brasilianske stjerne til en tilforladelig pris – men sådan fungerer det som bekendt ikke i moderne fodbold.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Marca erfarer således, at Manchester City skulle have bedt Real Madrid om 50 millioner euro i bytte for Gabriel Jesus, hvilket svarer til 372 millioner kroner. Om det hænger sammen med, at Manchester City har fulgt med i medierne og dermed har fået nys om, at Real Madrid sandsynligvis har nok at give af, eftersom de må forventes at have samlet sammen til at hente Kylian Mbappé, kan man kun gisne om.

Gabriel Jesus kom til Manchester City i 2017. I den netop afsluttede sæson blev det til otte mål og ni assists i 28 kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P