3F Superligaen

Avis: Edgar Babayan på vej tilbage til Superligaen

Offensivspilleren Edgar Babayan rygtes tilbage til Superligaen og Randers FC.

Vejle Boldklub, Superligaen, Randers FC, Edgar Babayan.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

For fem år siden forlod Edgar Babayan sin barndomsklub, Randers FC. Nu tyder det på, at han vender hjem til barndomsklubben. Det skriver B.T..

B.T. erfarer således, at aftalen er så godt som sikker, og at det blot er de sidste detaljer, der mangler at falde på plads.

Der skulle være tale om en aftale af tre års varighed.

Dermed ser den 26-årige offensivspiller ud til at redde sig endnu en sæson i Superligaen, efter han var med til at rykke ned sammen med Vejle Boldklub i den netop overståede sæson.

Edgar Babayan forlod Randers FC i 2017, efter at have repræsenteret Randers FC’s førstehold i 26 kampe. Her gik turen til Hobro, inden han forlod dansk fodbold i vinteren 2021. Efter et år på udenlandske adresser, vendte han retur til dansk fodbold i form af Vejle Boldklub i vinter. Her blev det til 15 kampe med to assists til følge, inden hans kontrakt løb ud og Vejle Boldklub måtte se sig henvist til landets næstbedste række i den kommende sæson.

Randers FC har gentagne gange tidligere givet udtryk for, at Babayan ville være interessant at få hjem til klubben – det ser nu ud til at lykkes.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P