Premier League

Avis: City lurer på Arsenal-stjerne

Ifølge engelske Daily Mail, er Manchester City ved at undersøge muligheden for at hente en af Arsenals bærende profiler.

Manchester City, Premier League, Arsenal, Bukayo Saka, Liverpool.
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Samir Nasri i 2011 og Bacary Sagna i 2014. Det ville langt fra være første gang, hvis Manchester City snupper en af Arsenals spirende stjerner.

Tilbage i begyndelsen af 00’erne var det nærmest utænkeligt, at Arsenal kunne blive ofre for at klubbens spillere blev “stjålet” af Manchester City. Siden er magtforholdet dog ændret i Manchester Citys favør.

Denne gang er det er angiveligt Bukayo Saka, der overvejer at forlade Arsenal til fordel for Manchester City. Det skriver Daily Mail.

Manchester City skulle således have meldt sig ind i kampen om den 20-årige målmager, der drøner op og ned ad banen i Arsenals højre side.

Daily Mail mener dog at vide, at et skifte ikke er aktuelt denne sommer, da Bukayo Sakas kontrakt med Arsenal løber frem til 2024, og at det derfor giver bedst mening at vente til næste sommer.

Udover Manchester City, skulle også konkurrenterne fra Liverpool være interesserede i den engelske landsholdsspiller.

Efter rygter: Dansker er landet i Portugal

Med interesse fra de to Premier League-giganter, arbejder Arsenal derfor også på højtryk for at få forlænget med den unge kantspiller. Ifølge Daily Mail er en forlængelse dog blevet besværliggjort i og med at Arsenal glippede en Champions League-plads i den kommende sæson.

Bukayo Saka står noteret for 12 mål i 43 kampe i den netop overståede sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P