3F Superligaen

SønderjyskE forstærker truppen med fynboer i hver sin ende af banen

SønderjyskE har sikret sig en 19-årig angriber i Næsby Boldklub samt en 18-årig keeper fra OB.

SønderjyskE
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

SønderjyskE har tidligere varslet et aktivt transfervindue, hvor man arbejder stenhårdt på at komme tilbage til Superligaen i første forsøg.

Tirsdag har SønderjyskE så sendt en pressemeddelelse ud, hvor man deler nyheden om to nye forstærkninger til truppen.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den ene af de to nytilkomne spillere er den to meter høje 19-årige angriber Mikkel Ladefoged, der kommer til SønderjyskE fra Næsby Boldklub. Han har skrevet under på en toårig kontrakt.

– Vi har fået et godt indtryk af Mikkel Ladefoged, efter han har trænet med tre gange i løbet af foråret, og vi er glade for, at vi nu kan præsentere ham som SønderjyskE-spiller. Det er en angriber, der med sin højde fylder godt i feltet, men han er også en naturlig afslutter og en hårdtarbejdende spiller, der kan udvikle sig godt i vores miljø. Vi glæder os til at se ham i den lyseblå trøje efter sommerferien, siger sportsdirektør Esben Hansen.

Udover forstærkningen i front, har man også kigget på den anden ende af banen. Her har man hentet målmand Marcus Alstrup fra OB på en fireårig kontrakt.

– Marcus Alstrup er et stort målmandstalent, som der allerede har været meget opmærksomhed omkring, og vi er meget glade for, at vi nu kan tilknytte ham vores målmandsgruppe for de næste fire år. Han har et enormt udviklingspotentiale, som vi tror og håber, vi kan forløse gennem de næste år. Vi glæder os til, at han tiltræder i SønderjyskE og bliver en del af vores førsteholdstrup, siger Esben Hansen.

Mikkel Ladefoged står noteret for 29 mål i 20 kampe for Næsbys ungdomshold i den netop overståede sæson.

Marcus Alstrup står noteret for ni ungdomslandskampe. Senest vogtede han målet for U18-landsholdet i efteråret.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P