Europæisk Fodbold

Lionel Messi var hårdere ramt af Covid-19 end først antaget: Kunne slet ikke løbe

Lionel Messi åbner nu for sit forløb med Covid-19, som påvirkede ham i langt højere grad, end hvad der har været hidtil kendt.

Lionel Messi Covid-19, PSG, Champions League.
Foto: Sarah Meyssonnier/Reuters/Ritzau Scanpix

I begyndelsen af året kom det frem, at Lionel Messi var blevet smittet med Covid-19 mellem jul og nytår.

Det kostede ham de efterfølgende tre kampe, inden han vendte tilbage til banen. Den argentinske stjerne fortæller nu, at han slet ikke var klar til at vende tilbage.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Lionel Messi var således langt fra kommet sig over eftervirkningerne fra Covid-19. Det fortæller han ifølge CNN til TyC Sports.

Først oplevede han de typiske symptomer ved Covid-19 – ondt i halsen, hoste og feber. Men da de første symptomer var ved at være ovre, fortsatte Messi med at have vejrtrækningsproblemer.

– Det efterlod mig med eftervirkninger. Det påvirkede mine lunger. Jeg kom tilbage, og så gik der omkring halvanden måned, hvor jeg end ikke var i stand til at løbe, fordi mine lunger var ramte, lyder det fra Messi.

Messi fortæller videre, at de tre kampes pause langt fra var nok, og at den for hurtige tilbagevenden til fodboldbanen gjorde det hele værre.

– Jeg kom tilbage før jeg skulle, og det hele blev forværret på grund af det. Det endte med at sætte mig tilbage.

– Men jeg kunne ikke klare det mere. Jeg ville løbe, jeg ville træne – jeg ville i gang. Men i sidste ende, så blev det bare værre.

I samme interview kommer Messi ind på, hvordan nederlaget og dermed Champions League-exittet ramte hårdt hos både ham selv og resten af holdet.

– Da jeg var nået halvvejs (i forløbet efter Covid-19, red.), skete det med Real Madrid og det slog os ihjel. Det tog pusten fra mig og hele omklædningsrummet generelt – og hele Paris -, fordi vi havde så store drømme i den turnering.

– Og måden, det skete på, resultatet.. Det var en mavepuster.

Messi er ikke i tvivl: Ham her vinder Ballon d’Or i år

Sidenhen gik Real Madrid som bekendt hele vejen og kunne endnu en gang løfte ‘pokalen med de store ører’ efter 1-0-sejren over Liverpool i finalen.

Efter et svært første år i PSG for Messi, har han nu endnu et år tilbage af sin kontrakt med den franske hovedstadsklub.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P