Premier League

Engelsk medie: Liverpool jagter Mané-afløser i Ligue 1

Liverpools senegalesiske stjernespiller, Sadio Mané, er efter alt at dømme fortid i klubben. Nu leder 'The Reds' angiveligt efter en erstatning i den franske liga.

Liverpool har et godt øje til Martin Terrier fra Rennes
Foto: Denis Charlet/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Med dobbelt op på cup-triumfer og dobbelt op på andenpladser i henholdsvis Premier League og Champions League i den seneste sæson, virker Liverpool umiddelbart til at være en god adresse for en professionel fodboldspiller.

Ikke desto mindre har 30-årige Sadio Mané erklæret, at han gerne vil prøve sig af i en anden klub, efter seks sæsoner i den røde Merseyside-klub, hvor han har vundet alt fra Champions League-titlen til Premier League og VM for klubhold.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Tidligere har flere medier berettet, at Ousmane Dembele fra FC Barcelona skulle være en mulig erstatning for den stærke senegaleser, men nu melder The Mirror, at en franskmand fra Ligue 1-klubben Rennes kunne blive aktuel.

Medie: Liverpool vil hente Mané-erstatning i Barca

Der er tale om den 25-årige franskmand Martin Terrier, som netop har afsluttet sæsonen, som én af de bedste spillere i ligaen. Med mageløse 21 scoringer i 37 kampe, har han leveret sin bedste målscoringsmæssige sæson til dato.

Ifølge tabloidmediet The Mirror, er Terrier ligeledes en spiller, der vil fungere i det hidsige presspil, som Klopp ynder at praktisere i Liverpool. Dertil er han alsidig positionsmæssigt, hvor han både har haft en rolle på kanten eller som nier.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Liverpool-direktør ønsker klarhed: Tusindvis af indberetninger fra Champions League-tilskuerne tikker ind

Historien melder ikke noget om, hvor høj en pris Rennes vil forlange for franskmanden.

Terrier har dog en nuværende transferpris på 25 millioner euro (svarende til 186.000.000 millioner danske kroner) ifølge Transfermarkt, og har desuden en kontrakt med den nordvestlige franske klub frem til sommeren 2025. Derfor må man formode, at der skal et klækkeligt beløb til at vriste ham fri af Rennes’ kløer.

Stjernehandel til Barca kan blive blokeret: Sælg ud – eller glem det!

Liverpool råder dog fortsat over et væld af offensivspillere, der kan tage over efter Sadio Mané. Foruden januar-transferen i form af Luis Diaz, der allerede har etableret sig på holdkortet, så tilslutter Fábio Carvalho sig ligeledes Merseyside-klubben i næste måned.

Derudover tæller listen Diogo Jota, Mohamed Salah, Roberto Firmino, Takumi Minamino og Harvey Elliott og til dels Alex Oxlade-Chamberlain, som kan spille på Manés position.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P