2 min læsningLaudrup inden CL-finalen: Der er absolut ingen favoritter

Real Madrid og Liverpool brager sammen i Champions League-finalen lørdag aften - Michael Laudrup mener ikke, at der er nogen favoritter på forhånd.

2 min læsning
Champions League, CL-finale, Champions League-finale, Liverpool, Real Madrid, Stade de France Paris.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Hvis ikke der var et verdensmesterskab til november, ville lørdag den 28. maj have budt på årets største fodboldkamp – Champions League-finalen.

Ikke destomindre er finalen i Champions League stadig en af årets absolut største begivenheder – ikke bare i fodbold, men i sport generelt.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

I år er det, som så mange gange før, Spanien mod England i finalen – nærmere betegnet Real Madrid mod Liverpool.

– Liverpool har spillet en fantastisk sæson – et af de bedst spillende hold i Europa i denne sæson.

– Og så har du Real Madrid, som er et helt kapitel for sig selv, med de fantastiske comebacks, som vi har set fra dem flere gange i samme sæson.

– Kombinationen af det, samtidig med at det er en revanche-kamp fra finalen for fire sæsoner siden for Liverpool, det gør jo, at der er ingredienser til, at det bliver en kæmpe kamp, lyder ordene fra Michael Laudrup til TV3 Sport.

Op til en finale, er der typisk en hel del snak og spekulationer om, hvem der mon står med favoritværdigheden. Den danske fodboldlegende har dog svært ved at udpege en favorit lige netop i år.

Adspurgt om Michael Laudrup har en favorit, lyder svaret således:

– Nej, det har jeg faktisk ikke.

– Hvis jeg ikke kendte Real Madrids historie i denne turnering i år, så ville jeg sige, at Liverpool var smal favorit, fordi de har spillet virkelig godt. Men med det in mente, som vi alle sammen har oplevet mod PSG, mod Chelsea, mod Manchester City ikke mindst – så er der absolut ingen favoritter.

Champions League-finalen mellem Liverpool og Real Madrid bliver fløjtet i gang lørdag den 28. maj klokken 21.00 på Stade de France i Paris.

Du kan se interviewet med Michael Laudrup i videoen over artiklen.

Timeline

Notifications

Notifikationer